Mit viszel ajándékba?

 

Add idén Te a leghasznosabbat! 

karacsonyiakcio.jpg 

 

logo.png

Nem lehet elégszer!

elégjó

Csatlakoztál már?

Friss topikok

A karácsonyfa díszítése számos családban jelent közös programot. Emlékszem, hogy gyermekként mi is mindig nagyon vártuk, hogy egy évben egyszer elővehessük a papírba csomagolt díszeinket. Szomorúan vettük tudomásul, ha egy-egy üveg díszünk elpattant, ha a malackának hiányzott az orra, ha a hóembernek megcsorbult a sapkája, vagy az angyalkának letört az egyik szárnya. A gyertyatartó kicsi volt, fém színű és nehéz volt a fára csiptetni anélkül, hogy ne álljon bele néhány tűlevél az ujjunkba. A díszeink évről évre ugyanazok voltak, és ha nem csal az emlékezetem, egy zselés szaloncukor papírdobozában rejtőztek az ünnepig.

Ma már más idők járnak. Sokszínű, mintás, műanyag csomagolású szaloncukrokat vásárolhatunk, a fát ékesítendő dísznek bármilyen anyagból, formából és színből választhatunk. Sőt, ma már a fa is sok helyen műanyag, néhány esetben a természetes zöld színt felváltja valami más. Találhatunk havas erdőt imitáló fehér, vagy - soha nem jövök rá, milyen elgondolásból, de  - rózsaszín műfenyőt is.

Ha idén valami különleges díszítési módot szeretnénk bevetni, akkor az alábbi képek biztosan a segítségünkre lesznek, hogy a mi fánkról sokáig beszéljenek a családtagjaink, vendégeink.

Hóember a szobában

 

Agancsfa a vadászházakba

Itt a fa, hol a fa


 

A helytakarékos

 

A rózsaszínű

 

foto:pinterest

 

komment

süti beállítások módosítása