Mit viszel ajándékba?

 

Add idén Te a leghasznosabbat! 

karacsonyiakcio.jpg 

 

logo.png

Nem lehet elégszer!

elégjó

Csatlakoztál már?

Friss topikok

mr-es-mrs-.jpgTegnap véletlenül belefutottam a Mr és Mrs nevű tévés borzalomba. Élmény volt a négyzeten! Csalódtam Liptai Claudiában és Till Attilában. Jobban belegondolva nem is bennünk, hanem inkább a magyar tévénéző társadalomban, hogy ilyen műsor elkészítéséhez asszisztálnak. Márpedig gyanítom, ha nem lenne ilyen színvonaltalan műsorra kereslet, akkor biztosan nem vadulnának meg annyira a készítők, hogy a profit reményében ilyen áldozatot hozzanak.

Olyan volt számomra, mint mikor a tanárnő csikorgatja a krétát az iskolai táblán. Éles fájdalom a fülnek, a szellemnek.

Szerencsére nem sokat láttam belőle, a háttérben ment, de megvallom, nem emlékszem az ifjú hölgy nevére sem, aki végignyávogta az első 10 percet.   Mikor meghallottam a férfi nevét, Berki Krisztián, akkor hátat fordítva a tévének meghűlt ereimben a vér. Azt gondoltam létezhetetlen, hogy egy olimpiai bajnok tornász ilyen stílusban és közegben tűnjön fel. Félve fordultam meg, de  hála az égnek nem  ő volt az.

Ma reggel rákerestem a férfira a neten. Tudom, mazochista vagyok és még tudatlan is. Ritkán nézek tévét.  A talált szalagcímek elolvasása után úgy döntöttem, inkább zenét hallgatok.

Nem tudom, hogy kik voltak még a vendégek ebben a műsorban, de őszintén kívánom, hogy megérje nekik.

Dacolva a jelenlegi kereskedelmi közízléssel (tisztelet a kivételnek), csak azért is minőségi, örökzöld darabokat válogattam: Frank Sinatra, Louis Armstrong, Chuck Berry, Norah Jones, Edith Piaf...

Ajánlom mindenkinek a zenei időutazást. Ez legalább feltölt, tanít, irányt mutat.

 

23 komment

süti beállítások módosítása