Mit viszel ajándékba?

 

Add idén Te a leghasznosabbat! 

karacsonyiakcio.jpg 

 

logo.png

Nem lehet elégszer!

elégjó

Csatlakoztál már?

Friss topikok

A nők is szeretik a focit. A nők egy része. A foci egy részét. Vagy a focistákat, vagy a pasival együtt tölthető közös időtöltést. Legyintés, csalódás, káromkodás, sör, chips, ujjongás, füttyentés…bármi előfordulhat a meccsek alatt és utána is. Ma estétől egészen július 13-ig. Akkor van a döntő.

Csak, hogy képben legyél, a nyitó meccs ma lesz 21 órakor, és Sao Pauloban tartják, ahol összecsap  Brazília (a házigazda) és Horvátország.

Még hogy a kutya sem készül rá:

2368607_big-lnd.jpg

Én szeretem a bajnokságokat, sok mindenre jó a meccs. Például nem kell attól félni, hogy a gyerek rosszat álmodik tőle, ha bekapcsolva marad a tévé. Mondjuk ez egy kicsit necc most, mert elég későn lesznek a meccsek. De tuti jó program az is, hogy kivetítőn nézzétek a barátaitokkal a szabadban, egy mediterrán teraszon.

Ha nem szereted a focit, sem azt, hogy a nappalid a VB alatt átveszi a zúgolódó stadion moraját, akkor ideje felkészülnöd valami csajos programmal. Mondjuk filmnézéssel vagy koktélozással az unatkozó antifocinéző – feleségekkel.  Ha nagyon elvetemült vagy, akkor takaríthatsz vagy tornázhatsz is a meccsre feszülés helyett.

Kapcsolódó sztorik:

  • Egy ismerős házaspár összekapott egy régebbi bajnokság alatt, ugyanis a feleség félmeztelünk vasalva a nappaliban (mindig ez a hőség!) eléggé elvonta a figyelmet a meccsről.Pláne, hogy pakolászva a ruhákat időnként belelógott a képernyőbe. Férj félszemmel a melleket, fél szemmel a focilabdát figyelte. De sajnos több helyzet megfigyeléséről is lemaradt, amit szóvá is tett a feleségének.
  • A másik történet egy esküvőhöz és a lakodalomhoz kapcsolódik. Pont sikerült a döntő meccs időpontját kitűzni az ifjú párnak. Így aztán a vőlegény drága barátai szépen megléptek a lakodalomból, hogy lássák a meccset, de illedelmesen visszamentek a mérkőzés végeztével. A vőlegény nem merte meglépni, hogy lelép velük…

VB menetrend

Ha tudni szeretnéd, hogy mikor ülj a kedvesed mellé egy korsó sörrel (ízesítettek is vannak ám!), akkor itt van segítségül egy táblázat, amit a Nemzeti Sport oldalán találtam.

foci vb menetrend.jpg

Ja, a labdát Brazucának hívják (még mosógépben is tesztelték)!

brazica.jpg

Te kinek szurkolsz?

 

 

A Minelli Facebook oldalán pedig voksolni lehet a leghelyesebb focistára! :)

komment

süti beállítások módosítása