Mit viszel ajándékba?

 

Add idén Te a leghasznosabbat! 

karacsonyiakcio.jpg 

 

logo.png

Nem lehet elégszer!

elégjó

Csatlakoztál már?

Friss topikok

A mi kultúránkban a halál megrendítő. Amikor egy olyan ember hagyja el hirtelen a mi világunkat - beintve a Földön tomboló határtalan hatalomharcnak és a feltételes szeretet árulásának -, akit kedvelek és nagyra tartok, akkor a mellkasom tájékán fellépő nyomó érzés tudatja velem, hogy az élet véges és ráadásul orosz rulettet játszik velünk. Fogalmunk sincs, hogy ki ébred fel másnap reggel. Éretlen énemmel felfoghatatlan, hogy azok a jó emberek is elmehetnek, akik sokat tettek értünk. Akik létezése kincs volt a világ számára.

A másik érzéshez inkább a léleknek van köze:  aki földi életét pokolnak éli, aki ezer lánctól lekötve érzi magát, a nagy egység iránti vágytól vezérelve - sajnálatos módon - egyetlen lehetőségét abban látja, hogy fittyet hányva a forrongó, sötétnek tűnő világra, kilépjen belőle.

Hirtelen egy megunt társasjátékká válik az élete. Felemeli a bábuját - függetlenül attól, hogy győzelemre vagy vesztésre áll -, leveszi a tábláról és elhelyezi valahol máshol, ami a társasjátékban maradt bábuk számára értelmezhetetlen hely. Immáron elvárások nélkül létezik tovább.

Béke veled, Robin Williams!

robin williams.jpg

Címkék: halál robin williams robin williams halála robin williams meghalt

komment · 1 trackback

süti beállítások módosítása